Boka biljetter till TV-tornet i Berlin

TV-tornet i Berlin

TV-tornet på Alexanderplatz i hjärtat av Berlin, är ett av stadens mest kända landmärken. Från toppen har du en fantastisk panoramautsikt över hela Berlin. Boka dina entrébiljetter till TV tornet i Berlin, med eller utan middag, lunch eller champagnefrukost här!

TV-tornet i Berlin
 
TV-tornet i Berlin Alexanderplatz

TV-tornet i Berlin Alexanderplatz

Gå före i köerna till populära TV-tornet Fernsehturm i Berlin med förbokade e-biljetter! Beundra staden som glittrar och glimmar av alla ljus, från hela 207 meter över marken! Välj mellan Early Bird-, Late Night- eller Fast View-biljetter. Slösa inte tid med att vänta i långa köer, köp biljetter hemifrån!

Från 136 kr
Berlins TV-torn: By Night

Berlins TV-torn: By Night

Besök Berliner Fernsehturm - TV-tornet i Berlin på kvällen och gå före i köerna med förbokade biljetter! Väl på toppen kan du njuta av den otroliga utsikten tillsammans med ett glas mousserande vin på Bar 203 - Berlins högsta bar!

Från 247 kr
VIP champagnefrukost i Berlins TV-torn

VIP champagnefrukost i Berlins TV-torn

Boka en oförglömlig frukost i Berlins TV-torn och njut av den fantastiska utsikten. Från Fernsehturm vid Alexanderplatz har du en 360 graders panoramautsikt över Berlin, 207 meter ovanför staden. Här kan du njuta av en god frukost och smutta på champagne medan du beundrar staden från ovan. Boka biljetter nu!

Från 605 kr
Berlins TV-torn: Early Bird-biljett

Berlins TV-torn: Early Bird-biljett

Besök TV-tornet i Berlin tidigt på morgonen och kom dit före alla andra! Njut av den vackra utsikten från 207 meter över staden. Det är ett måste när du besöker Berlin! Slösa inte tid att stå i kö, boka Early Bird-biljetter hemifrån!

Från 136 kr
Berlins TV-torn: Fast View-biljett

Berlins TV-torn: Fast View-biljett

Var smartare än andra turister, köp dina express-biljetter, Fast View, hemifrån och skippa de långa köerna till Berlins TV-torn! Njut av den vackra utsikten från 207 meter över staden. Boka fast track-biljetter här och välj datum och tid för ditt besök på panoramavåningen!

Från 213 kr
VIP Middag i Berlins TV-torn

VIP Middag i Berlins TV-torn

Att äta middag i den roterande restaurangen högst upp i TV-tornet på Alexanderplatz i Berlin är en sann VIP-upplevelse. Det är inte varje dag man har chansen att äta på en höjd av 207 meter! Boka dina middagsbiljetter till TV-tornet Fernsehturm i Berlin här!

Från 918 kr
VIP Lunch i Berlins TV-torn

VIP Lunch i Berlins TV-torn

Boka biljetter till VIP lunch i den roterande restaurangen ”Shpere” högst upp i TV-tornet på Alexanderplatz i Berlin. Utsikten från 207 meters höjd är spektakulär! Boka lunch i Fernsehturm i Berlin här!

Från 710 kr
Berlins TV-torn: Fast View-biljett & bordsbokning

Berlins TV-torn: Fast View-biljett & bordsbokning

Skippa köerna till TV-tornet Fernsehturm vid Alexanderplatz och boka bord i restaurangen Sphere! Välj mellan ett fönsterbord eller ett bord i innercirkeln. Njut av utsikten från 207 meter över Berlin. Denna biljett är mycket populär, så boka i förväg!

Från 254 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen