Berlin till fots

Utforska Berlin till fots på någon av våra populära guidade sightseeing promenader i Berlin! Upplev Berlin under Kalla Kriget eller Andra världskriget eller varför inte besöka Sachsenhausen Memorial Boka din sightseeing tur till fots i Berlin här, innan du åker hemifrån!

Berlin till fots
 
Sachsenhausen till fots

Sachsenhausen till fots

4.8
(9)

Följ med vår kunniga guide på en tur till Sachsenhausen koncentrationsläger utanför Berlin. Det blir en stark upplevelse som du aldrig kommer att glömma! Lär dig mer om koncentrationslägret och dess fångar både under och efter andra världskriget. Gå inte miste om denna oförglömliga guidade tur. Boka biljetter hemifrån!

Från 152 kr
Tredje rikets Berlin

Tredje rikets Berlin

4.0
(3)

Vår guidade vandring Tredje rikets Berlin visar dig alla viktiga platser i Berlin när staden var huvudstad i Nazityskland. Besök Berlins judiska kvarter, utforska platsen för SS & Gestapos högkvarter, se förstörelsen orsakad av de allierades bombningar under andra världskriget och mycket mer! Det är ett måste för alla som är intresserade av andra världskriget, boka biljetter hemifrån!

Från 130 kr
Berlinmuren – Berlin bakom Järnridån

Berlinmuren – Berlin bakom Järnridån

Njut av en guidad tur till fots genom Berlin och upplev staden som det var under det kalla kriget. Vandra längs "Stalinallee", besök minnesmärket över Berlinmuren och Gethsemane Church i Prenzlauer Berg och lär dig mer om Berlin bakom Järnridån. Det är en av våra bästsäljande turer! Boka på nätet!

Från 130 kr
Centrala Berlin till fots

Centrala Berlin till fots

5.0
(4)

Centrala Berlin till fots är ett utmärkt sätt att lära fantastiska Berlin! Lär känna Berlins historia från det preussiska och tredje rikets Berlin, den mörka tiden då Berlin var huvudstad i Nazi Tyskland, om Kalla Kriget och hela vägen fram till 2000-talets och nutidens vackra Berlin!

Från 130 kr
Berlins Judiska Kvarter

Berlins Judiska Kvarter

På denna guidade promenad besöker vi Berlins Judiska Kvarter. Missa inte denna unika sightseeing tur där vi lär oss mer det judiska Berlin, förr och idag. Boka dina biljetter här!

Från 130 kr
Potsdam Berlin till fots

Potsdam Berlin till fots

Staden Potsdam är ett av Berlins mest populära dagsutflyktsmål. Potsdams kulturlandskap finns sedan 1990 med på UNESCO's världsarvslista. Besök Berlins Potsdam på denna populära guidade promenad.

Från 152 kr
Berlins Gaykultur

Berlins Gaykultur

Följ med på en guidad promenad bland intressanta platser som spelat stor roll i kampen för de homosexuellas rätt och Berlins historia. Boka biljetter till promenaden Berlins Gaykultur här!

Från 130 kr
Julmarknad i Berlin

Julmarknad i Berlin

Upplev tre av Berlins mysigaste och traditionsfyllda julmarknader på denna guidade tur genom Berlin under december. Boka dina biljetter till Julmarknad i Berlin – och kom i stämning lagom till helgfirandena!

Från 130 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen