VIP Lunch i Berlins TV-torn

VIP Lunch i Berlins TV-torn

Pris från 638 kr

Boka biljetter till en VIP lunch i den roterande restaurangen ”Shpere” högst upp i TV-tornet på Alexanderplatz i Berlin. Utsikten från 207 meters höjd är spektakulär!

TV-tornet ligger i hjärtat av Berlin på Alexanderplatz. Med sina 368 meter, är Fernsehturm den högsta byggnaden i Tyskland och den näst högsta byggnaden öppen för allmänheten i Europa. Observationsdäcket är på en höjd av 203 meter och inkluderar Berlins högsta bar, "Panorama Bar". Den roterande restaurangen är på en höjd av 207 meter och vänder runt sin egen axel en eller två gånger i timmen.

Våra VIP lunchgäster blir personligen välkomnade av TV-tornets personal på markplan och hänvisas till hissarna och förbi eventuella köer. Fönsterbordet står färdigdukat och väntar på er när ni anländer till den roterande restaurangen "Sphere".

I menyn ingår en två rätters lunch (förrätt eller dessert samt varmrätt), två glas vin som valts av restaurangens sommelier, vatten samt kaffe eller te.

Se VIP meny HÄR! 

Viktig information:
- Din bokning är på förfrågan, så det kan ta upp till 48 timmar innan vi har fått besked från Berlin och kan bekräfta din bokning.
- Om/när bokningen är bekräftad ska du skriva ut din voucher/e-biljett som vi skickar till din e-postadress och ta den med dig till kassan vid souvenirbutiken på markplan, där TV-tornets personal möta upp.
- Klädkod: det finns inga särskilda klädkoder – prydlig, hel och ren.
- Det finns inga barn priser alla betalar samma pris.

 

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Att rekomendera

Fantastisk utsikt och bra mat

Micaela, Tumba
TOR, 31 MAR 2016
4.0

Boka biljetter

Datum
On Request Ticket - "på förfrågan" On Request Ticket - "på förfrågan"
När du beställer måste vi få en bekräftelse från vår leverantör att det finns biljetter till detta arrangemang. Det kan ta 24-48 timmar.
Läs mer
VIP Lunch i Berlins TV-torn Info

VIP Lunch i Berlins TV-torn
TV-tornet i Berlin
Alexanderplatz,
Panoramastraße 1A,
10178 Berlin.

Info

VIP Lunch i Berlins TV-torn
Lunchsittning kl. 12.00, 12.30 eller 13.00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
S/U-Bahn Alexander Platz Station.

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen