Trabant-safari i Berlin

Trabant-safari i Berlin

Pris från 510 kr

Har du också drömt om att få köra en Trabant, kultbilen från östeuropa? Häng då med oss på vår roliga Trabi Safari i Berlin! Vi erbjuder 3 olika Trabant-safari turer i Berlin, The Wall Ride, City West Berlin Ride och Wild East Ride. Boka dina biljetter till Trabi Safari Berlin redan nu!

THE WALL RIDE (Berlinmuren): Kör längs de platser där Berlinmuren delade staden i två delar och se även de berömda platser där Berlin förenades år 1989! I konvoj styr du din Trabant i marxismens och leninismens fotspår till East Side Gallery, en ca 1-2 km lång sektion av Berlinmuren som ännu finns bevarad. (inklusive stopp för te med bröd och salt). Vi utforskar "Ingenmanslandet" och passerar genom den strikta "passkontrollen" Checkpoint Charlie, där invånare i den delade staden passerade dagligen.

THE WALL RIDE (Berlinmuren) tar ca 2 timmar och börjar kl 13.00.

THE CITY WEST RIDE (Klassiska Berlin): Klassiska Berlin Trabi Safari är turen för dig som vill få övergripande information om Berlin och dess kända sevärdheter. Turen tar dig till Potsdamer Platz, KaDeWe, Straße des 17. Juni, Brandenburger Tor, Unter den Linden och Checkpoint Charlie.
Se en karta över rutten HÄR!!

THE CITY WEST RIDE (Klassiska Berlin) tar ca 1 timme och börjar klockan 10.00, 11.30, 15.30 och 17.00.

THE WILD EAST RIDE (Östberlin): Denna Trabi Safari passar dig som vill se mer av Berlin utanför de stora turiststråken. Större delen av turen går genom det tidigare Östberlin och inkluderar höjdpunkter som Checkpoint Charlie, TV-tornet, Alexanderplatz, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Holocaust Memorial och Postdamer Platz.
Se en karta över rutten HÄR!!

THE WILD EAST RIDE (Östberlin) tar ca 1 timme och börjar klockan 10.00, 11.30, 15.30 och 17.00.

VIKTIG INFORMATION:
- Pris per person - inte per bil.
- MINIMUM 2 personer per bokning. Du kan inte boka för bara 1 person!
- Guidning på engelska!
- Minst en person i varje bil måste ha ett giltigt körkort! Om ingen har körkort kan du inte boka dessa turer!
- Om ni är fler än en som önskar köra, kom då ihåg att ta med samtliga körkort. Körkort ska uppvisas vid turens start.
- Du behöver inte ha ett internationell körkort, ett nationellt körkort går bra!
- En Trabant rymmer 4 personer. Är ni 2-4 personer får ni 1 Trabi. Om ni är fler än 4 personer får ni 2 Trabis och så vidare.
- Priset inkluderar full försäkring, med 300€ avdragsgill självrisk om det händer en insident som du som förare är orsak till.
- Alla Berlin Trabi Safariturer börjar och slutar vid Trabi Safari / Trabi World, Zimmerstraße 97 (I hörnet av Wilhelmstraße), 10117 Berlin.

 

Fantastiskt 4.8

4.8 Betyg från 15 kundrecensioner
En kul upplevelse

En bra guidad tur med kunnig guide. En fantastisk upplevelse i en väldigt speciell bil. Allt igenom bra tur.

Gun, Norrfjärden
LÖR, 02 APR 2016
4.8
Lek och allvar i galen kombo

Skitkul att få köra denna klassiska skruttbil, och otroligt intressant att se staden från förarsätet. Man kommer nära. Mycket bra guide, informativ och rolig. Lustigt också med fotgängarnas reaktioner - det vinkades glatt och fotades friskt. Kan verkligen rekommendera turen - kanske inte som det allra första man gör i Berlin utan efter ett par dagar när man börjar orientera sig.

Sara
ONS, 30 MAR 2016
4.8
EN riktig kult tur!

Att det kan vara så kul att köra Trabant. Var inte rädd för att testa trots rattväxel.

Britta, Lingsås
MÅN, 16 NOV 2015
4.8
Ett MÅSTE när man är i Berlin

Detta var för oss definitivt det allra bästa och roligaste vi gjorde på vår semester i Berlin. Trevliga guider, fantastiskt att se Berlin på detta sättet, och det var inte speciellt svårt att köra, även om det är en gammal skruttig bil, vilket gjorde det spännande och mycket skratt.

Lars, Kungsbacka
SÖN, 15 NOV 2015
4.8
Kul idé.

Ja det var riktigt kul att pröva på "Trabantsafari" fast att det var väldigt svårt att växla med rattväxeln. Bra guidning i city. Lätt att boka biljetter hemifrån tog bara lite tid innan jag fick bekräftelse på biljetterna. Väldigt bra och tydlig hemsida. Trevligt att det finns lite udda grejer att göra i storstäder.

Rosita, Malmö
MÅN, 07 SEP 2015
4.8
Leif o Lotta

Fantastisk upplevelse, som alla borde få uppleva. Jättebra guidning under färden samt jättetrevlig personal på Trabbi - Centrum.

Leif - arne, Oxie
LÖR, 15 AUG 2015
4.8
Trabant-safari borde alla testa!

Det var en jätterolig upplevelse som vi kommer bära med oss för resten av livet! Vilket toppensätt att lära känna Berlin på :) dock hade vi bokat en annan runda än den vi till slut fick åka. Det var lite synd men det var iaf en superrolig tur!

Amanda, Grillby
TIS, 09 JUN 2015
4.8
The Wilde East Ride i (öst)Berlin

En mycket bra Trabant safari på Berlins gator med utmärkt guidning.

Stig-gösta, Nygård
ONS, 27 MAJ 2015
4.8
Trabi 15/5 15.30

Trevlig upplevelse. Fantastiska guider. Bra sammanhållen trupp. Fantastiskt bra jobb av ledarna att hålla samman bilarna i Berlins trafiksituation.

Ann katrin, Njutånger
MÅN, 18 MAJ 2015
4.8
Trabi 15/5 15.30

Trevlig upplevelse. Fantastiska guider. Bra sammanhållen trupp. Fantastiskt bra jobb av ledarna att hålla samman bilarna i Berlins trafiksituation.

Ann katrin, Njutånger
MÅN, 18 MAJ 2015
4.8
Rekommenderas

Vid vårt besök i Berlin var detta resans höjdpunkt. Lätt att boka, trevliga guider och sen en fantastisk tur genom centrala Berlin. Har nog aldrig blivit så fotograferad.

Arne, Sandviken
MÅN, 04 MAJ 2015
4.8
Häftig upplevelse!

Superkul! Otroligt att sådana spartanska bilar tillverkades ända till 1991! Allting funkade jättebra, bra guidning och kul att köra. Köp en gasmask i souvenirkiosken för det stank 2-taktsbensin som f--n!

Bo, Storvreta
MÅN, 04 MAJ 2015
4.8
Trabantsafari

Häftigt att se och köra en bil som så många har fått nöja sig med i Östtyskland. Dåligt ljud på guidnigen.

Agneta, Falköping
ONS, 29 APR 2015
4.8
Köra Trabant, hur kul som helst

Vi körde en trabantrundtur en söndagmorgon vid 10 tiden. Det var perfekt lite trafik, och det var skönt i början för de bilarna är ju inte riktigt standard. Hahaha! Jag fick motorstopp på Potzdamer Platz, och vips så var det folk ute på gatan och överallt som fotograferade. Har aldrig upplevt mig själv som en attraktion, men det var kul. Ingen stress. Turen tog oss genom hela Berlin och varade lite över en timme. (Körtid). Jag och min fru bytte efter ett tag så vi båda fick köra. Vår ledare, han hette Martin var kanon bra. Vi hade envägs högtalare i bilen, och han berättade om allt vi såg. Han var helt proffsig och väldigt trevlig. Ibland blev en bil hängande vid ett röd ljus, men det löste de genom att stanna och vänta, guiden hade stenkoll. Jag rekommenderar detta väldigt varmt, och som min fru sa (hon visste inte att jag bokat) att detta var det roligaste hon gjort på mycket länge. När man är klar kan man kombinera detta med ett besök på Checkpoint Charlie och museet där, ligger 100 meter mellan. Det rekommenderar jag också.

Martin, Onsala
TOR, 19 FEB 2015
4.8
Annorlunda och kul upplevelse!

Det var väldigt roligt att puttra fram i de små och gamla bilarna. Man har en bil framför sig som berättar om det man ser medan man kör och det är lätt att följa den genom staden. Du får verkligen möjligheten att se attraktionerna i Berlin på ett väldigt annorlunda sätt. Vill du köpa med dig en liten leksaksbil som minne så har de gott om fina och roliga sådana i butiken.

Ann-Chatrine, Stockholm
MÅN, 09 SEP 2013
4.8

Boka biljetter

Datum
On Request Ticket - "på förfrågan" On Request Ticket - "på förfrågan"
När du beställer måste vi få en bekräftelse från vår leverantör att det finns biljetter till detta arrangemang. Det kan ta 24-48 timmar.
Läs mer
Trabant-safari i Berlin Info

Trabant-safari i Berlin
Trabi Safari / Trabi World
Zimmerstraße 97
10117 Berlin

Info

Trabant-safari i Berlin
Olika tider beroende på tur!
Se tider under respektive tur till vänster.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
U-bahn Stadtmitte / Kochstrasse Station

Se på en karta Se på en karta

08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen