Boka biljetter till TV-tornet i Berlin

TV-tornet i Berlin

TV-tornet på Alexanderplatz i hjärtat av Berlin, är ett av stadens mest kända landmärken. Från toppen har du en fantastisk panoramautsikt över hela Berlin. Boka dina entrébiljetter till TV tornet i Berlin, med eller utan middag, lunch eller champagnefrukost här!

TV-tornet i Berlin
 
Berlins TV-torn: Fast View-biljett & bordsbokning

Berlins TV-torn: Fast View-biljett & bordsbokning

Skippa köerna till TV-tornet Fernsehturm vid Alexanderplatz och boka bord i restaurangen Sphere! Välj mellan ett fönsterbord eller ett bord i innercirkeln. Njut av utsikten från 207 meter över Berlin. Denna biljett är mycket populär, så boka i förväg!

Från 252 kr
Berlins TV-torn Alexanderplatz

Berlins TV-torn Alexanderplatz

4.4
(14)

Gå före de långa köerna till populära TV-tornet Fernsehturm i Berlin! Njut av en 360-graders panoramautsikt över Berlin från 207 meters höjd, det är ett måste när du besöker Berlin! Välj mellan Early Bird-, Late Night- eller Premium Panoramabiljetter. Slösa inte tid att stå i kö, förboka biljetter hemifrån!

Från 134 kr
VIP Middag i Berlins TV-torn

VIP Middag i Berlins TV-torn

3.6
(8)

Att äta middag i den roterande restaurangen högst upp i TV-tornet på Alexanderplatz i Berlin är en sann VIP-upplevelse! Det är inte varje dag man har chansen att njuta av en två-rätters middag med en sådan utsikt. Fönsterbord garanteras. Boka din VIP middag här och gå före i köerna till TV-tornet Fernsehturm!

Från 910 kr
VIP Lunch i Berlins TV-torn

VIP Lunch i Berlins TV-torn

4.0
(3)

Boka lunch på restaurang "Sphere" högst upp i Berlins berömda TV-torn Fernsehturm och få en VIP-upplevelse! Skippa köerna till ingången, du har garanterad fönsterplats och får njuta av en 2-rätters lunch inklusive två glas vin, vatten samt kaffe eller te! Kalendern blir snabbt fullbokad, så se till att boka din VIP-lunch i förväg!

Från 704 kr
VIP champagnefrukost i Berlins TV-torn

VIP champagnefrukost i Berlins TV-torn

4.5
(10)

Boka en oförglömlig frukost i Berlins TV-torn och njut av den fantastiska utsikten. Från Fernsehturm vid Alexanderplatz har du en 360 graders panoramautsikt över Berlin, 207 meter ovanför staden. Här kan du njuta av en god frukost och smutta på champagne medan du beundrar staden från ovan. Boka biljetter nu!

Från 599 kr
Berlins TV-torn By Night

Berlins TV-torn By Night

Besök Berliner Fernsehturm - TV-tornet i Berlin på kvällen och gå före i köerna med förbokade biljetter! Väl på toppen kan du njuta av den otroliga utsikten tillsammans med ett glas mousserande vin på Bar 203 - Berlins högsta bar!

Från 245 kr
Berlins TV-torn: Early Bird-biljett

Berlins TV-torn: Early Bird-biljett

Besök TV-tornet i Berlin tidigt på morgonen och kom dit före alla andra! Njut av den vackra utsikten från 207 meter över staden. Det är ett måste när du besöker Berlin! Slösa inte tid att stå i kö, boka Early Bird-biljetter hemifrån!

Från 134 kr
Berlins TV-torn: Fast View-biljett

Berlins TV-torn: Fast View-biljett

Var smartare än andra turister, köp dina express-biljetter, Fast View, hemifrån och skippa de långa köerna till Berlins TV-torn! Njut av den vackra utsikten från 207 meter över staden. Boka fast track-biljetter här och välj datum och tid för ditt besök på panoramavåningen!

Från 211 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen