Boka biljetter till TV tornet i Berlin

TV tornet i Berlin

TV-tornet på Alexanderplatz i hjärtat av Berlin, är ett av stadens mest kända landmärken. Från toppen har du en fantastisk panoramautsikt över hela Berlin. Boka dina entrébiljetter till TV tornet i Berlin, med eller utan middag, lunch eller champagnefrukost här!

TV tornet i Berlin
 
Berlins TV-torn Alexanderplatz

Berlins TV-torn Alexanderplatz

4.4
(10)

Upplev en fantastisk 360 graders panorama utsikt av Berlin. Utsikten från TV-tornet (Berliner Fernsehturm), 207 meter över marken, är något du inte får missa och ett måste för alla Berlin besökare. Boka dina biljetter till Berlins TV-torn vid Alexanderplatz här!

Från 147 kr
VIP Middag i Berlins TV-torn

VIP Middag i Berlins TV-torn

3.7
(6)

Att äta middag i den roterande restaurangen högst upp i TV-tornet på Alexanderplatz i Berlin är en sann VIP-upplevelse. Det är inte varje dag man har chansen att äta på en höjd av 207 meter! Boka dina middagsbiljetter till TV-tornet Fernsehturm i Berlin här!

Från 824 kr
VIP Lunch i Berlins TV-torn

VIP Lunch i Berlins TV-torn

4.0
(1)

Boka biljetter till VIP lunch i den roterande restaurangen ”Shpere” högst upp i TV-tornet på Alexanderplatz i Berlin. Utsikten från 207 meters höjd är spektakulär! Boka lunch i Fernsehturm i Berlin här!

Från 638 kr
VIP champagnefrukost i Berlins TV-torn

VIP champagnefrukost i Berlins TV-torn

4.8
(4)

Boka en oförglömlig frukost i Berlins TV-torn och njut av den fantastiska utsikten. Från Fernsehturm vid Alexanderplatz har du en 360 graders panoramautsikt över Berlin, 207 meter ovanför staden. Här kan du njuta av en god frukost och smutta på champagne medan du beundrar staden från ovan. Boka biljetter nu!

Från 566 kr
Berlins TV-torn By Night

Berlins TV-torn By Night

Besök Berliner Fernsehturm - TV-tornet i Berlin på kvällen och gå före i köerna med förbokade biljetter! Väl på toppen kan du njuta av den otroliga utsikten tillsammans med ett glas mousserande vin på Bar 203 - Berlins högsta bar!

Från 186 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen